Qui domina qui?

Autoria: Marc Fernandez

Diumenge, 28 de maig de 2017
Mercat Nou, Sants, Barcelona

Els últims raigs del dia es colen a través de les cortines de l’habitació i assegut sobre el llit el Joan acaba d’encendre una tercera espelma que col·loca amb la seva tranquil·litat característica sobre la tauleta de nit. Fan olor a vainilla, la qual cosa em fa somriure. Quan acaba de preparar-ho tot lentament es gira per mirar-me fixament als ulls. Després s’estira sobre el llit en una postura sensual i em convida a afegir-me amb un gest suau de la mà.

Pocs minuts abans el tenia abraçat per la cintura i amb un aire entremaliat m’ha demanat que el deixés anar. Plantat davant meu ha començat a despullar-se apropant-se a l’habitació. Cada passa era un reclam perquè el seguís. Darrera, anava recollint les peces de roba que ha deixat caure fins a quedar-se en calçotets. I a l’habitació s’ha assegut sobre el llit per encendre tres espelmes, deixant que el sinuós moviment del foc de les mateixes es reflexés sobre les seves pupil·les.

*

I ara, estirat en aquella postura em mira seductor al temps que mou el seu braç per sobre del llit mirant d’omplir el buit que deliveradament deixo. Quiet, l’observo davant l’entrada de l’habitació amb la seva roba als meus peus i no puc evitar somriure davant la sort que tinc d’haver trobat un home capaç de trencar les meves barreres i jugar sexualment amb mi d’aquesta forma. En Joan em provoca, m’excita, m’omple i em crema.

Estirat sobre el llit puc apreciar les seves corbes femenines, especialment a la cintura; em delecto mirant-lo amb deteniment, centímetre a centímetre, mentre em trec la roba. El devoro amb la mirada i noto com la boca se m’omple de saliva per preparar-me pel sopar més exquisit que em podia imaginar. El Joan és molt prim, amb unes faccions i uns moviments en extrem sensuals. Tot en ell m’atreu irremeiablement; em sedueix i encén encara més el meu cor i el meu cos.

*

Quan sento que és el moment m’apropo al llit on roman estirant aquell home que tant m’agrada. Lentament llepo els dits dels seus peus i omplo de petons cada racó de les seves cames. Poc a poc alterno petons amb llepades suaus, pujant cap a munt fins arribar als seus malucs. Allà procuro evitar les zones més òbvies per senzillament jugar amb la seva pell. No tinc pressa i premeditadament en vaig col·locant sobre d’ell. A pocs centímetres de mi, sento com el seu cos es convulsiona mentre continuo pujant els meus llavis i la meva llengua. La seva pell s’eriça al meu pas i arrenca algun gemec que encén encara més la meva excitació. “Com m’agrades…”.

Quan els meus ulls arriben a l’alçada dels seus, el miro fixament. Els dos estem emocionats amb el moment. Ell empassa saliva i somriu provocant-me encara més. I jo, en resposta, baixo els meus llavis i el beso, lenta però apassionadament. Després faig altres petons suaus per la galta, la barbeta i finalment passo la llengua seguint la seva mandíbula fins a l’orella.

– Sigues meu, Joan -demano en un to suau i dolç a cau d’orella.

El Joan encongeix el cap mogut per les pessigolles i somriu àmpliament. Després, mirant-me de nou, accepta amb el cap.

– Tinc límit? -pregunto en un xiuxiueig.

Ell em mira fixament als ulls al temps que pensa la resposta.

– Només hi ha una cosa que vull demanar-te.

El to de la seva veu és un murmuri gairebé apagat que encén encara més el meu ventre.

– Quina? -pregunto encuriosit.
– Desitjo veure tota l’estona els teus ulls.
– D’acord -dic en un sospir, encara més excitat.

*

Per un moment observo aquell home que vaig conèixer fa unes setmanes. Mig nu sobre el llit juga a seduir-me amb complet èxit. Qui domina qui? Com si em llegís el pensament, somriu encara més fins el punt de riure amb el seu silenci característic. Després passa les seves mans pel meu pit i m’acaricia amb una suavitat que mai abans havia sentit. Davant d’això, baixo el meu cos i ens fonem en una abraçada. Pell amb pell.

En aquest punt, els nostres calçotets es freguen subtilment i els dos notem l’erecció de l’altre, la qual cosa provoca un gemec que s’apaga per un nou bes, ara més apassionat. Els llavis i les llengües juguen i poc a poc el ritme s’accelera lleugerament.

– M’agrades… -les seves paraules colpegen amb força el meu cor.- T’estimo…

Passejo la llengua per la cara i el coll del Joan que es convulsiona pel plaer i deixa anar un gemec que penetra dolçament en mi fins arribar ben a dins. Ens mirem entre carícies i seguim jugant. El miro i aprecio els seus ulls i la seva mirada càlida… brillant… seductora…

*

Jugo amb els dits de la meva mà esquerra sobre la seva boca. Fico un dit… dos dits… tres dits… Entro i surto al temps que amb l’altra mà agafo la seva i l’acompanyo fins el capçal de forja blanca del llit. Allà, tanco els seus dits al voltant d’un dels barrots i apreto amb relativa força per tal de deixar clar que no pot deixar-se anar; m’obeeix. Després faig exactament el mateix amb l’altra mà mentre continuo entrant i sortint dits de la seva boca.

El meu penis és a punt d’explotar de la duresa que ara té fins a molestar-me. Agafat als barrots sento que el Joan és totalment meu. La seva disposició a que faci amb ell el que em vingui de gust, sense límits, m’apreta més encara el membre i les ganes de posseir-lo m’envaeixen fins a perdre la noció de la resta del món. Només estem el Joan i jo en un món fosc que resta il·luminat per aquelles tres espelmes amb olor a vainilla.

*

Movent-lo sense cap mena de suavitat li trec els calçotets i després em trec els meus. Penetro la seva boca amb quatre dits fins arribar a la gola al temps que agafo el seu penis i moc la mà ferma i suaument, amunt i avall. Quan s’ofega amb els meus dits a la boca, surto i accelero la masturbació. Després torno a penetrar la seva garganta. Mentre jugo amb la seva boca, el vaig besant per la cara i el coll de manera contradictòriament suau. Entre ofecs, gemecs, convulsions i pessigolles sento com el membre del Joan cada vegada és més dur.

Així, agafo les seves cames i passo cadascuna per les meves espatlles de manera que el seu anus queda encarat cap a mi ben obert. Col·locat el preservatiu i amb un moviment brusc, el penetro sabedor del seu dolor. Ell xiscla però es deixa fer i jo sento com les seves carns s’obren al meu pas. Una vegada dintre, em moc suau però contundent de forma més aviat superficial. Quan el Joan deixa de xisclar i passa a gemegar faig relliscar les cames pels meus braços de manera que quedin ben obertes i passo el meu cos per sobre d’ell. En aquesta postura alterno la penetració superficial amb la penetració profunda, però encara el cavalco lent mentre amb una mà passejo els dits pels seus llavis tremolosos.

*

Amb cada moviment abaixo una mica més el meu cos fins que el meu alè rellisca sobre la seva pell humida per la suor. Ell es retorça per les pessigolles que li provoca el calor que surt de la meva boca en cada respiració. Acomodat sobre ell tanco la meva mà sobre el seu coll i apreto… Apreto fins que li costa respirar. I així accelero el ritme de la penetració mente el Joan crida.

Plaer sobre plaer. El plaer sobrevingut per la falta d’oxigen. Dolor i plaer. I un únic crit sostingut i mig apagat per la meva mà que ara tapa la seva boca i el seu nas ofegant la seva respiració. Les mans del Joan apreten encara més els barrots del capçal. El costa respirar però manté la seva mirada fixa sobre la meva. Sota la mà que tapa la boca sento l’intent del Joan d’agafar aire del no-res. Tot el cos li tremola. I, mentrestant, jo el penetro amb moviments ràpids i profunds.

*

Les nostres suors es mesclen i les pells rellisquen, la qual cosa encara m’excita més. Em sento un amb ell i mantinc la seva mirada mentre em moc sobre seu. Poc a poc deixo anar la seva boca i el seu nas i ell mira d’agafar grans glopades d’aire per tal de recuperar l’alè mentre jo continuo movent-me dintre seu. Deixo anar una sèrie de gemecs abans de sentir com el Joan es perd en un orgasme plaent que s’allarga una bona estona i que fa convulsionar tot el seu cos. No cesso el moviment i ara em moc de forma més lenta fins arribar jo també a l’orgasme.

Crido el seu nom que arrenca des de la part més profunda del meu ésser i perdo per un moment la noció de la realitat centrat en aquella explosió que m’atrapa per complet. Tinc la seva mirada clavada en els meus ulls tancats. Sento la seva respiració accelerada. Sento les convulsions del seu cos. Em corro dintre seu; em corro ple de plaer i d’estima profunda. “Joder!!”, crido al meu cap.

Poc a poc l’orgasme es silencia. Excitats encara i sentint els darrers espasmes dels orgasmes els dos ens fonem en una abraçada tendra. Així, tot és quietud, pau, silenci, harmonia. Tot és al seu lloc i aquí no hi ha dubtes ni patiments. Mentrestant, les espelmes deixen anar l’única llum que ara ilumina l’estança i rere els vidres de les balconeres la nit ja cobreix tota la ciutat comtal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *