Univers KMJ

Capítol 01: En Joan

En Marc és un home de 32 anys amb un fort component sexual i de relacions superficials que en primera persona ens explica el seu primer enamorament amb un altre home, en Joan de 38 anys, sensual i seductor. Dos llenguatges d’estima diferents que faran d’uns encontres íntims, excitants i introspectius a parts iguals.

En Marc és a les portes del complex on hi ha l’edifici Colonial, que allotja les empreses que dirigeix en Joan. Allà espera a que arribin les vuit del vespre per tal de retrobar-se de nou amb l’home que l’ha atrapat sexual i emocionalment. Mentre espera recorda com es van conèixer a través d’una aplicació de cites i com va anar la primera trobada sexual entre els dos.

Sorprès per les emocions que desperta un Joan provocador i sensual a parts iguals, mica en mica en Marc ens presenta les seves contradiccions relatives a la imatge de si mateix, per una banda, i els sentiments que anhela envers un altre home en relació als propis convencionalismes i als de l’entorn.

Capítol 02: En Biel i en Marc

La Kassia és una dona de 38 anys amb importants ferides emocionals amb els homes. Aquesta part de la història arrenca en el moment en què ha organitzat un petit grup per iniciar-se en els jocs de rol. El grup el conformen la Nuri i el Quim, una parella que són els millors amics de la Kassia i que es coneixen des de fa anys, i en Francesc, en Marc i la Ruth, contactes que ha fet a través d’una aplicació de cites! Just ara es trobaran per primera vegada i les expectatives estan a flor de pell…

En Biel

En acabar la partida de rol la Kassia proposa d’anar tots junts a prendre alguna cosa. Quina serà la seva sorpresa que en sortir de casa de la Nuri i el Quim, alhora sortirà una dona de casa del Biel, el germà de la Nuri que viu just al costat.

La Kassia té sentiments pel Biel des de fa anys, però sembla que ell no està per ella tot i que la Nuri afirma que sí. Una conversa íntima i sincera entre la Kassia i el Biel acabarà d’esclarir tot plegat.

En Marc

Quan la nit avança i arriba a la seva fi, la Kassia i el Marc tornen junts a casa. Decideixen anar caminant per tal de gaudir de la nit d’un divendres qualsevol a la ciutat de Barcelona i durant el camí la conversa pren una profunditat interessant que ens explica més coses dels dos. Durant el trajecte els sentiments es manifestaran en forma de muntanya russa: dubtes, inquietuds, suspicàcies, desconfiança, desig, atracció… Entre entrebancs la conversa avançarà i sembla que al final s’entenen. No obstant això, en l’últim moment la conversa donarà un gir inesperat.

Tres són multitud

L’endemà la Kassia es troba amb el Biel davant de la porteria del Marc, en una de les terrasses de la Plaça del Centre. Allà els dos xerren de forma íntima i en clau d’humor per continuar coneixent-se. Després passegen junts entre converses banals, d’altres més profundes i, sobretot, molts riures. Sembla que la parella es va entenent l’una amb l’altre. Quan la vetllada arriba a la seva fi, la Kassia marxa cap a casa seva; quina serà la seva sorpresa en arribar a la porteria…

Capítol 03: Mals de cap

Arrenca el capítol amb una forta dicotomia en vers els esdeveniments amorosos que han arrencat fa unes setmanes. Així, en Marc ens explica els seus dubtes relatius al Joan i a la Kassia. En traurà l’entrellat de tot plegat?

La Kassia i el Marc I

Tornem al moment en què la Kassia i el Marc es troben a la porteria d’ella. La conversa comença abrupta però poc a poc s’anirà suavitzant i mostrant-nos una Kassia ferida i un Marc sensible i sensitiu que la sorprèn agradablement. Així, intimitat, comprensió, compassió aniran assentant les bases dels primers pactes de la relació.

Quan la Kassia arriba a casa, s’acomoda i assaboreix la dolçor de la conversa que tot just ha acabat. A la terrassa gaudeix d’un bon vi blanc (beure vi és una de les seves aficions) sota la lluna plena que brilla al cel. Què portarà la confidència de la nit?

La Kassia i el Marc II

L’endemà la Kassia el Marc queden per trobar-se després d’una nit que va acabar fantàsticament bé. La relació avança entre pujades i baixades, totalment controlada per l’anarquia emocional d’un i de l’altre. Però al final el seny i la compassió s’imposaran i s’aniran tendint ponts d’honestedat i comprensió. Al llarg de la conversa anirem coneixent les veritables motivacions d’un i de l’altre, i les circumstàncies vitals que els han portat al moment present.

El Joan i el Marc

Es reprenen ara les contradiccions d’un Marc que professa sentiments per un altre home però que no vol explorar. Així, el Marc ha pres una decisió per resoldre el seu dilema i finalment queda amb en Joan per comunicar-li que no vol seguir amb la relació. Però el dubte i la persuasió d’un Joan que el sosté de manera afable, bondadosa i compassiva, el faran recular. Serà als braços d’aquell home que en Marc finalment apostarà per explorar les noves opcions que se li presenten.

Capítol 04: Tres

Arrenca una nova setmana i amb ella noves motivacions. Així, en Marc proposa presentar la Kassia i el Joan. Després de les primeres reticències d’una Kassia vulnerable, es trobaran amb l’acompanyament de la Nuri i el Quim, millors amics de la Kassia. Des de bon principi la trobada tindrà les seves particularitats, però finalment resultarà en una tarda agradable per tothom.

En acomiadar-se de la Nuri, el Quim i el Joan, la Kassia i el Marc decideixen passejar abans d’anar a dormir. Durant la passejada la conversa pren diversos matisos importants que els col·locarà en un altre punt de la relació.

L’inexplicable

La setmana avança a passos agegantats i el Marc i el Joan es tornen a trobar. En Marc està recuperat dels seus dilemes i sembla que combrega una relativa pau interior que el fa estar més centrat i alegre. Entre estima, sexe i confidències, els dos xerren sobre el plantejament de constituir una triada amb la Kassia. Finalment acorden un retrobament a tres bandes per dissabte. Arribat el dia, però, la Kassia planteja els seus dubtes sobre tot plegat. Al cap i a la fi, només fa un mes que van contactar a través de l’aplicació de cites… Té sentit res del que està passant?

FI