Les persones

Les persones que estem darrera de les paraules d’aquest bloc som quatre, un per cadascun dels protagonistes que encarnen les històries que us expliquem.

Donada la duresa del confinament i en tant que compartim pis, vam decidir crear aquest bloc a mode de diversió, inicialment, i animar-nos així amb una afició comuna que tenim: escriure. Els quatre ens hem iniciat a l’art d’explicar històries recentment per la qual cosa ens considerem humilment aprenents. Encara no fem màgia amb les paraules, però de segur que el bloc ens reserva molts aprenentatges que ens ajudaran a ennoblir l’art d’escriure.

La Kassia

Hola! Sóc la Kassia Langley, nascuda el 1979 i visc a la bonica ciutat de Barcelona, a Sants. La meva mare, la Melània, és originària d’Alemanya, però es va venir de jove cap a la ciutat comptal i aquí hi som!

Treballo com a psicòloga i prostituta (quina combinació, eh?), tot i que una de les meves grans aficions és l’arquitectura en gairebé totes les seves dimensions. En una altra vida m’agradaria estudiar arquitectura i treballar com a dissenyadora d’interiors, o poder treballar el moble com una reconeguda ebanista.

De sempre he patit heterocromia als ulls, una malaltia molt estranya que dota d’un color cada ull. No m’agrada i sempre he sentit complex al respecte, la qual cosa m’ha marcat durant tota la meva vida.

Altres aficions: tot allò que tingui un component friqui, especialment els jocs de rol i de taula, la sci-fi, anar a platges nudistes amb els amics i el metal gothic.

El Joan

Et dono la benvinguda! El meu nom és Joan i sóc de l’anyada del 79, nascuda durant el naixement de l’estiu.

Tot i que estic còmode identificant-me com a home, responc millor als pronoms femenins i sovint parlo de mi en femení.

Vaig estudiar arquitectura per plaer, però després em vaig redireccionar cap a un MBA per dedicar-me a l’administració d’alguns negocis. Combino una jornada de 30 hores setmanals concentrada en tres dies (dimarts, dimecres i dijous) amb retirs espirituals a la masia. Sóc budista i medito des dels 4 anys.

Sento una forta curiositat per gairebé tot, especialment les persones. M’agrada observar i entendre diferents punts de vista sobre un mateix fenomen. M’atreuen especialment les persones transparents i profundes.

Altres passions són: karaoke, escriure i cuinar.

N’Ivan

Salutacions. Sóc n’Ivan i també sóc del 79, nascut el Dia de Reis. Originàriament de la Rússia, em vaig venir de petit a Barcelona, juntament amb la família.

No em sento orgullós de com he portat la meva vida i intento reconduir-me en la mesura de les meves possibilitats, però sóc un home d’impulsos intensos, ho reconec.

M’agraden les emocions fortes, especialment en el sexe. Sóc dominant, impulsiu, controlador i manipulador. No m’agraden les coses complicades ni les persones en general (perquè solen ser complicades). Em relaciono molt millor amb les màquines, siguin del tipus que siguin.

Treballo en seguretat informàtica i sóc hàbil com a hàcker, encara que empro els meus recursos per benefici propi. M’agrada viure còmodament i nedar en l’abundància.

Tothom diu que els meus sentiments sempre són profunds i probablement tinguin raó. No obstant això, hi ha certes persones que aconsegueixen entrar-me ben endins i aconsegueixen trencar totes les meves barreres. Admiro la Kassia i el Joan fins el punt de considerar-los la meva autèntica família. Si això és amor, aleshores els estimo.

Altres aficions: sexe, sexe, sexe. Ah! I el sexe!

El Marc

Hola! Sóc el Marc! A diferència de la família sóc nascut el 85, també el Dia de Reis. Com veieu sóc el petitó de l’equip.

També originari de la Rússia, com l’Ivan, vaig aterrar per Barcelona durant la meva adolescència.

Em considero un supervivent nat i al llarg de la vida he hagut de fer front a situacions difícils que m’han enfortit. No obstant això, sempre he tingut curiositat per explorar la meva vesant més sensible. Em considero un home de contrastos bastant forts.

Encara a dia d’avui carrego tensions important que desfogo amb el sexe (bdsm) amb desconeguts i a les carreres de motos (estic federat). Procuro defugir de la gent si no és per tenir sexe, i no considero que tingui amics. Em relaciono millor amb les dones que amb els homes, tot i que prefereixo els homes per gaudir de la meva sexualitat.

També tinc una vesant friqui i m’agrada el rol i els jocs de taula, les pel·lícules dels anys 80 en general o les més casposes, i l’anime. Tot i així, em queda poc temps per poder dedicar-hi temps.