La colla – Capítol Quaranta-setè

Autoria: Kassia Langley

Diumenge, 17 de desembre de 2017
Mercat Nou, Sants, Barcelona

Quan estic a punt de pujar el primer esglaó de les escales que ens portem a casa meva, la Ruth m’agafa per la cintura. La sorpresa em força a aturar-me i resto immòbil amb la mà recolzada sobre la barana. Abraçant-me pel darrera, l’alè d’ella frega subtilment el meu coll per la part del darrera, la qual cosa m’excita fins el punt de sentir calfreds per l’esquena. Al poc, sento que la seva llengua humida llepa la meva orella de baix a dalt i de nou sento pessigolles agradables que comencen a notar-se en el meu ventre.

Sense escrúpols, ara la seva mà puja per sobre de la roba des de la cintura fins el pit i amb un moviment suau imprimeix una lleugera pressió que acompanya d’un moviment sobre la zona del mugró. La seva llengua, al mateix temps, es passeja atrevida pel lòbul de la meva orella, alhora que el seu alè juga entremaliat amb la resta de la orella i la galta. Mentre la meva excitació davant la perspectiva del que just arrenca va fent aigua la meva boca, sento com la Ruth apropa el seu cos al meu, i les promeses de la seva pell suau i la seva olor se’m claven també al ventre.

– Pugem? -xiuxiueja a la meva orella.

*

No responc immediatament sinó que em giro per quedar cara a cara amb ella. La miro als ulls durant una estona acompanyant amb un somriure sincer. Després beso la seva galta de forma que els meus llavis també humits freguin la seva pell. I a aquest petó li segueix un altre apropant-me a la seva boca. Un tercer en la comisura dels llavis la fa sentir calfreds i somriu. I just en aquest moment creuem mirades de nou per perdre’ns una estona en la profunditat de l’iris de l’altre. Quan finalment torno a prendre consciència, ens besem dolçament, fregant subtilment els llavis i jugant amb les llengües de forma pausada.

– Pugem -responc finalment.

Així, em separo una mica d’ella i agafo la seva mà, creuant els dits amb suavitat. Pujo el primer esglaó i estiro d’ella perquè em segueixi. No deixo de mirar-la mentre vaig pujant esglaons i el somriure de les dues cada vegada es fa més intens i profund, com si l’alegria que sentim cada vegada estigués més clavada en els nostres cors. Quan arribem al primer replà, m’aturo i ens abracem entre petons de promeses pel que està per venir. Sento la seva escalfor que embolcalla tot el meu cos i el meu cor s’accelera en el contacte.

Replà rere replà carícies, abraçades, petons, llepades i mirades es van succeint. Sis pisos per calentar-nos davant la morbositat que en qualsevol moment pugui sortir algú i enxampar-nos. I per quan arribo a la porta de casa meva estic tan excitada que sento que he mullat les calces.

*

Nerviosa, giro les claus al pany fins obrir la porta de bat a bat. Em giro per mirar-me una darrera vegada la Ruth abans d’entrar a casa meva, però quina és la meva sorpresa quan veig que somriu d’aquella manera provocadora amb una idea entre cama i cama fixa, entremaliada i perversa.

El seu abric penja de la barana i jo la miro com, sense pressa però sense pausa, es deslliga el llaç del vestit, es baixa la cremallera i baixa la part de dalt fins a deixar la seva roba d’encaix a la vista. Una roba negra d’encaix que fa les delícies de la meva imaginació. Davant d’això, no puc evitar obrir la boca perplexa amb la seva bogeria i després de mirar-li als ulls accepto finalment el repte que em proposa.

Així, imito el seu gest i penjo el meu abric també de la barana. Després descordo el botó del meu pantaló i estiro de la samarreta que avui porto ficada per dintre dels pantalons. Quan la tinc tota fora escolto l’escala i sento el silenci complet que hi regna; així, em trec la samarreta deixant que el fred gèlid del desembre m’embolcalli.

De nou és la Ruth que juga el seu torn, i ara es treu les botes i s’abaixa les mitges per, finalment, treure’s del tot el vestit. En roba interior, la dona que estimo s’exhibeix en el replà de casa meva. Afortunadament, només hi ha un pis per planta, però molt m’ensumo que la boja aquesta voldrà fer l’amor aquí enmig. No puc evitar riure davant la perspectiva, però no m’acovardeixo i segueixo les seves passes. Així, al poc jo també estic en roba interior amb el meu top i calces a conjunt.

*

És ella que s’apropa a mi i m’abraça. El contrast entre el fred de l’escala i el calor que ella emana se’m fa agradable. Jo deixo les meves mans sobre la seva pell que reaccionen de seguida, i les llisco amunt fins a topar-me amb el tancament del sostenidor. Amb perícia li ho descordo i passejo de nou les mans per la seva esquena, ara completament lliure d’obstacles. Ella en canvi, passeja les seves mans per sobre de les meves calces, a l’alçada de les natges, i juga amb els dits colant algun de tant en quant per sota. I mentre les carícies escalfen de nou els nostres cossos, ens besem suaument als llavis entre mirada i mirada.

És ella qui pren la iniciativa de començar a baixar recorrent la pell del meu coll i generant pessigolles i calfreds a cada qual més excitant. Al final, no puc evitar gemegar i l’eco del meu petit crit ressona per tota l’escala fins a baix de tot. Ja no m’importa i no refreno el que surt de mi. Ella tampoc. Les seves mans pugen per la cintura i es colen per sota del top que amaga els meus dos secrets que volen ser alliberats. Amb compte, puja la roba fins a deixar els mugrons a la intempèrie i ràpidament baixa la seva llengua que ara es passejava per la meva espatlla fins a quedar a l’alçada d’un d’ells. Gemego més fort que abans i necessito aferrar-me a la barana per no caure.

*

Ella em mou fins a deixar-me recolzada en el passamans on els meus braços es cargolen per tal de fixar-me i no caure quan les cames em facin figa. I ella aprofita per xuclar llarg i estés el meu mugró que està ben dur gaudint del joc. La seva llengua fa les delícies del meu cos i sento que les calces cada cop estan més mullades fins a la incomoditat. Però ella es mostra implacable i alterna un mugró amb l’altre mentre les seves mans acaricien la meva pell en la cintura, l’esquena i la panxa.

Quan li ve de gust, s’incorpora per acabar de treure’m el top i després besa el meu coll de nou, sense accelerar-se, comedida del ritme i la pressió. La seva atenció és el meu delit i li ho agraeixo col·locant les meves mans sobre els seus cabells que deixo anar traient-li la diadema i les pinces que el subjecten. Els seus cabells llargs i llisos cauen en cascada sobre la seva esquena i m’afanyo en recollir-los passant els dits entre ells, acariciant el seu cap i el seu coll per darrera. El seu gemec em convida a seguir mentre ella ara baixa els seus llavis per entre els meus pits i segueix la línia alba fins al límit que imposa la calceta.

*

Amb les mans estira de les meves cames per tal d’obrir-les, tot col·locant les mans per darrera i entre les cuixes. Només el gest fa que alguna cosa es bellugui de nou al meu ventre i sento la imperiosa necessitat de treure’m aquelles maleïdes calces que m’estan fent la vida impossible. Desitjo que fregui els seus dits per tot la vulva i que em penetri tota la mà, el braç i tota ella. Desitjo sentir-la dintre meu jugant i fent les delícies de les promeses que m’ha fet fa una estona.

Com si sentís el crit al meu cap, aparta les calces per la cama i cola uns dits que busquen la meva perla. No va directa i abans s’entreté amb els pocs pèls púbics que tinc. No sé si em mira o no perquè tinc els ulls tancats però la sento riure; aquell riure que sempre profereix quan gaudeix del què fa. I poc a poc apropa els seus dits, de forma poc erràtica mentre em llepa pel ventre.

Primer és el seu polze que em frega subtilment el clítoris i no puc evitar proferir un crit, ara sí apagat per la meva mà. Aparta les calces a un costat i ara són dos dits que obren els meus llavis per sentir tota la meva humitat acumulada en la zona. Ella fa un sorollet de satisfacció que encara m’excita més. Frega el seu polze i mou els altres dos dits per la boca de la meva vagina que se la vol empassar sencera. En el seu moviment fa del plaer el meu delit fins a fer-me perdre la consciència.

*

Quan el polze deixa pas a la seva llengua, encara el plaer es fa més sublim i poc a poc, amb un ritme pausat però marcat, puja la tensió fins a fer-me esclatar en un orgasme profundament desitjat. L’eco dels meus crits ressonen per les parets escales avall i la Ruth no pot evitar riure davant de tant d’escàndol. Com si ara tingués jo la culpa! Jo també ric. Riem mentre ens abracem i ens petonegem i fem el pacte de continuar la festa dintre de casa, ara sí, a l’escalfor de la calefacció.

Agafem les nostres coses i les deixem sobre la taula de la cuina, darrera del separador entre la porta i la cuina. Agafades de la mà enfilem cap al llit que ens espera càlid. En arribar, ella s’estira sinuosament sobre el mateix i em mira fixament. Abans d’estirar-me amb ella, trec el calaix d’una de les tauletes i el poso sobre el llit. Dintre, una exhibició de joguines sexuals fan el delit d’una Ruth que ara espera impacient, lluny de la calma amb la qual s’havia retornat a Barcelona fa una hora.

Entremaliada, es mira les joguines i assenyala una en concret: un arnès doble per penetrar vaginal i analment. Me’l vaig comprar fa un temps però encara no l’he estrenat, a l’espera de trobar algú a qui li vingués de gust provar-ho. A la fi ha arribat el moment. Quan deixo la joguina sobre el llit passejo la llengua sobre una de les seves cames i poc a poc ella s’obre mentre jo pujo sinuosament per la mateixa.

*

En arribar a l’engonal m’incorporo i doblego les dues cames d’ella tot col·locant-me entre les mateixes. Ella envolta la meva cintura fregant la seva pell contra la meva i jo paso les mans per les cuixes arrancant-li un gemec de plaer. Em moc fins a trobar la postura en què les nostres vagines entren en contacte Nota1. Em moc eròticament sobre ella al temps que acaricio el seu pit amb la mà. Així, amb els dits jugo sobre el mugró pessigant suaument la zona, i ella va sentint un plaer creixent que em comparteix amb petits crits i gemecs. Amb la mà que em queda lliure acaricio el seu clítoris suaument, parant especial atenció en no fer-la córrer abans d’hora.

Quan sento que està a punt d’esclatar en un orgasme, m’aturo per la seva impaciència. De nou sobre els meus genolls em col·loco l’arnès que ella ha escollit i amb les mans la guio per tal que quedi estirada a bocaterrosa. Pujo la seva cadera i amb suavitat introdueixo un dit en la vagina i un altre en el seu recte. Durant una estona jugo entrant i sortint, afegint dits o movent-me dintre seu mentre ella reinicia la seva orquestra de sons per a l’excitació.

Nota1: El columpi és una postura sexual lèsbica molt creativa i interessant en la qual una de les parts es col·loca estirada boca amunt amb les cames envoltant l’altra part, que està asseguda controlant la situació des de dalt. Quan s’assoleix el fregament i el contacte vaginal, les dues es mouen eròticament, mentre s’acaricien els pits mútuament fins a conseguir l’orgasme. Es pot marcar el ritme amb els malucs, fregant el clítoris i la zona de la vulva. La part que està a dalt pot estimular, a més, altres zones erògenes.

*

Quan la torno a tenir a punt introdueixo la punta de la joguina en el recte primer i en la vagina després. Amb les mans la recol·loco per afavorir la penetració i després empenyo per tal de ficar-me ben a dintre. A mesura que la joguina s’obre camí entre les seves carns sento com ella s’excita encara més al temps que estreny les mans sobre els llençols. Quan estic a dintre paso la meva mà destra per davant fins a tocar de nou el clítoris. En aquesta postura em moc entrant i sortint, primer de forma lenta i cada cop una mica més ràpid, escoltant atentament la seva respiració que em dóna pistes de què vol.

Em moc i frego el clítoris, i ella arriba un punt que crida com una boja fins el moment en que assoleix l’orgasme i es queda en un crit sostingut que allarga fins que el mateix comença a diluir-se. En aquest punt afluixo el ritme considerablement però encara entro i surto, revifant el foc que la consumeix per dintre. Quan fa un gest per tal que freni, surto curosament per tal de no fer-li mal i acaricio la seva esquena. Ella es retorça entre les pessigolles i com pot es gira cap amunt per tal de mirar-me. M’estiro sobre ella i ens cobreixo amb la part del llençol que està lliure. Quan estem acomodades, la beso dolçament als llavis mirant-la als ulls i sento com penetro fins el seu cor.

Ella somriu ben satisfeta i torna la calma de fa una estona, abans de que comencés el joc. Aquella calma que ha portat d’aquell lloc que sembla que l’ha canviat en tots els aspectes a excepció del seu desig i capritx sexual.

*

El contrast se’m fa divertit i al final no puc evitar riure mentre recolzo el cap sobre la seva espatlla.

– De què rius? -pregunta curiosa.
– Del contrast entre la teva nova calma i la teva excitació antiga.
– Què?
– Res -ric,- coses meves!
– Ai, no! Explica’m!

D’acord, poder la seva calma tampoc abarca d’altres coses, com ara el voler saber-ho tot…

– T’estimo, bonica…
– M’estàs clavant l’arnès…

Ric de nou davant la seva resposta tan… d’ella…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *