La colla – Capítol Trenta-novè

Autoria: Kassia Langley

Diumenge, 19 de novembre de 2017
Mercat Nou, Sants, Barcelona

Quan la Ruth es disculpa per la moguda que hem tingut a la tarda, sento dintre meu una estima profunda que poc a poc es tradueix en desig sexual. Així, trec de les seves mans el got de llet a mig acabar i el deixo sobre la tauleta de nit. La Ruth és asseguda al llit i em mira expectant i sense entendre molt bé què estic fent. Somric al temps que col·loco cadascun dels meus genolls a banda i banda de les seves cames i no és fins que m’assec sobre elles que una llum en els seus ulls em donen la pista que finalment entén de què vaig; no puc evitar riure.

Lentament apropo el cap al seu al temps que la miro fixament als ulls. Noto com s’excita només amb la mirada i això també m’excita a mi. La seva cara es deforma en un gest de desig que s’incrementa encara més quan frego els meus llavis amb els seus. Lentament passo la meva llengua per la comissura dels seus llavis una i altra vegada fins que a ella se l’escapa un gemec tot just perceptible.

Quan la miro ella obre els ulls i em torna la mirada, fixa, anhelant, plena de desig. Els ulls li brillen amb força i segons li dóna la llum són verds o marrons, la qual cosa em proporciona un espectacle que em delecta profundament.

– Per molt refifis que siguin els teus petons, em flipen mogollon -diu en un to de veu dolç.

*

La meva resposta és un nou somriure ampli i generós que vol fer-li arribar la meva estima. I al seu torn, ella també em somriu expectant de quin serà el meu següent pas. La sento inquieta encara que vol aparentar tranquil·litat. Així, passo les mans per les seves espatlles i pujo pel coll fregant suaument amb la punta dels dits. Puc sentir com la seva pell s’eriça a mesura que avanço, després jugo amb l’orella i torno a apropar el meu cap per llepar el lòbul. Ella exhala fort i col·loca una de les seves mans sobre la meva cadera on s’aferra amb força motivada per la tensió interna que comença a sentir.

– Juga tu també amb mi -xiuxiuejo en la seva orella amb una veu provocadora.
– Buf! -la resposta de la Ruth explota en un sospir que xoca contra la meva pell fent-me pessigolles.
– M’agrada sentir el teu alè sobre la meva pell -torno a xiuxiuejar a cau d’orella.

Així, ella estira el seu coll i amb la boca oberta expira sobre la pell que tinc al descobert de les espatlles. Entremaliada després passa la llengua per la mateixa zona i jo em delecto amb un seguit de pessigolles a cada qual més excitant. No puc evitar riure tímidament, com si de cop fos una nena petita fent alguna cosa que no deu fer. Em sento entremaliada i m’agrada. I ella ho nota perquè també riu dolçament.

*

Les nostres mirades es creuen confidents del moment i les dues somriem en aquesta trobada que, sense pressa, es consumeix en la cremor dels nostres ventres. M’agrada fer l’amor amb la mirada i deixar que tot desaparegui darrera d’ella. I en aquest mirar-nos, aprecio encara més els colors canviants dels seus ulls, uns ulls preciosos que m’encisen i es claven al meu cor afegint una mena de caloreta extra al ventre que agraeixo profundament.

Després, de forma lenta, m’apropo a ella i la beso als llavis amb un petó que acompasa el moment. Els nostres llavis juguen a enredar-se i desenredar-se, una vegada rere una altra, per després obrir-se i deixar pas a les llengües. Primer freguem les puntetes i després les llengües es retorcen juntes, abraçades pels llavis que s’obren i es tanquen seguint el ritme tranquil que marca el nostre desig. Quan ens separem un fil de saliva encara penja entre boca i boca i ella em llepa per netejar-me, com fan les gates mares amb les seves criatures.

Tornem a mirar-nos i torno a perdre’m en aquells ulls que em miren amb tant de desig. Ella fa un intent en va de dir alguna cosa, però decideix guardar-la per més tard o per mai. Tampoc no importen gaire les paraules quan les mirades ho diuen tot. Els seus ulls recorren el meu rostre i això em provoca una sensació encara més creixent d’estimar-la la qual cosa li expresso amb un nou somriure.

*

És aleshores que ella estreny la seva mà en la meva cadera i després puja més suau per la meva cintura, per sota de la samarreta. Gemego amb les carícies que em fan pessigolles i que tensionen tota la meva pell. Col·loca aleshores la seva altra mà en la meva espatlla contrària i baixa per sobre de la samarreta. Quan les dues mans són a baix aixeca la roba i em convida a treure-me-la sense mediar paraula, deixant els meus pits al descobert amb els mugrons durs com roques.

Seguint les seves passes, aixeco jo també la seva samarreta de la nena que es clava un ganivet al coll i ho empastifa tot amb la seva sang vermella. La perdo de vista de seguida quan la roba es plega sobre si mateixa i finalment acaba en alguna banda del terra de casa meva. Ella riu i jo la beso ara amb una mica més de pressió als llavis. La beso, la mossego i la llepo i repeteixo en un ordre diferent, jugant amb la seva excitació i amb el seu plaer.

Mentre ella acaricia la meva pell per l’esquena, de vegades amb dolçor, de vegades arrossegant les seves mans i estrenyent les meves carns. Noto quan s’excita i s’accelera i com es frena per seguir jugant el meu joc. Em fa sentir estimada i poderosa fins el punt que no puc evitar mossegar una mica més del compte el llavi. Quan xiscla m’aparto i una gota de sang vessa lenta. La llepo i somric i ella riu.

*

Torno a jugar amb els seus llavis i la seva llengua; o poder és ella que juga amb mi, excitada per la petita ferideta al seu llavi. Sento que se sent poderosa també i m’excito en extrem quan m’adono que estem profundament connectades com mai abans havíem estat.

I entre pensaments sento les seves mans que s’aferren a les meves natges encara vestides amb les calces. Ella m’apropa cap a si i fica els dits per sota de la roba per tocar la pell mentre jo continuo besant-la ara per tot el rostre. Beso, llepo, mossego i combino un ritme pausat i dolç amb un ritme lleugerament més ràpid i intens. Les meves calces cada vegada estan més baixades i encara que no mostren res m’excita el seu joc més aviat lent.

Quan m’incorporo és el torn d’ella de besar-me i així apropa els seus llavis al meu braç. S’estira per mirar d’arribar a l’espatlla i després al coll on tremolo i m’encongeixo entre gemecs. Després baixa per davant fins a amorrar-se en un dels meus pits on xucla i llepa jugant ara ella amb el meu plaer. No puc evitar tirar el coll enrere i ella m’agafa per la cintura per tal que no caigui entre riures. Jo estic molt excitada i no aguanto més i d’alguna manera ho percep o ho endevina, perquè passa el seu dit polze per sobre les calzes, resseguint els llavis que s’obren amb la lleugera pressió que imprimeix.

*

No puc evitar proferir un crit tímid quan el polze frega el clítoris i ella no dubta en ficar aleshores la mà sota les calces per buscar de nou el mateix punt. La torno a besa ara més apassionada i ella també gemega. Trec el cinturó que lliga els seus pantalons encara a la cintura, descordo els botons i fico la mà directament sota la roba. Plaer per plaer. Els nostres dits juguen entremaliats cercant el crit de l’altra mentre les nostres mirades es creuen i també fan l’amor.

No sé qui profereix el primer crit quan el clímax arriba al seu punt àlgid i tampoc no sóc conscient de qui es corre abans, però entre les dues orquestrem una melodia de crits orgàsmics que encara em fica més dintre del joc. Em corro i sento que embogeixo de plaer. Un orgasme apoteòsic, intens, creixent, profund que m’arrenca des de les meves profunditats i puja fins el coll. Crido i torno a cridar, sense frenar els meus dits. La sento cridar. Em crida pel nom i la torno a mirar. La beso, la llepo i finalment em repenjo sobre ella, ben satisfeta del regal que m’ha fet.

– T’estimo, Ruth.
– T’estimo, Kassia -diu ella al temps que es deixa caure sobre el llit lentament, portant-me amb ella.

Després, la nit ens abrigalla en la seva foscor i així ens quedem dormides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *