La colla – Capítol Dinovè

Autoria: Kassia Langley

Dimarts, 07 de novembre de 2017
Mercat Nou, Sants, Barcelona

N’Albert és un home alt, de corpulència mitjana i de molt bon veure. Fa escassos dies ha complert 47 anys però es manté molt més jove visualment, tot i (o bé, gràcies a) els seus cabells grisos. L’agrada vestir bé i elegant i és pulcre fins els detalls més petits, motiu pel qual mai es descorda la corbata fins que es presenta el moment sexual, si es presenta.

Així, m’assec sobre les seves cames i afluixo el nus de la corbata per tal de descordar-li el botó superior de la camisa. Les camises que porta són molt agradables al tacte i de molt bona qualitat, i em permeto passar els dits per sobre seu delectant-me amb les sensacions que em provoca el fregament. De la mateixa manera, sento com l’Albert s’excita amb la meva respiració i noto l’impuls d’agafar-me i besar-me, però es refrena per observar com jugo sobre la seva camisa deixant-se fer.

– M’agrada la teva forma suggerent de començar, sensual i provocadora -em diu a cau d’orella quan m’apropo per fregar subtilment el nas per la seva galta.

Em mossego el llavi i somric generosament.

– Sisplau, sigues tu mateixa i no facis res que no et neixi de dins.
– Sempre… -xiuxiuejo deixant que l’aire de la meva boca fregui el lòbul de la seva orella.
– M’excita molt la teva forma de jugar amb mi, molt més que el sexe explícit -diu ara agafant un floc de cabells i olorant-los profundament.- Desitjo arribar a la teva ànima més que no pas al teu cos.

*

Quan estic amb l’Albert m’agrada vestir vestits senzills però elegants per mimetitzar-me amb ell. Així, ara les seves mans es passegen per la meva cintura, per sobre del vestit que porto, de tela també suau i agradable. Té unes mans grans que gairebé m’envolten la cintura i m’agrada com em toquen, de manera tan subtil i agradable. Quan puja per la meva esquena i arriba al final del vestit, agafa la cremallera i la baixa poc a poc mentre ens mirem fixament als ulls. Puc notar com el seu membre creix en el gaudi de cadascuna de les meves exhalacions més profundes.

En aquest joc, m’excita la seva forma de tocar-me, tan dolça i alhora tan profunda i sento com se’m menja amb els ulls. La boca, les galtes, el coll, la barbeta, les orelles… El sexe amb ell passa en les nostres ments més que no pas en els nostres cossos. I sovint juguem durant llargues estones amb la suggerència, les mirades i la imaginació. Toquem per tornar a mirar-nos i fem l’amor fosos en els cors, gairebé sense tocar-nos.

Així, baixa la cremallera del vestit fins a baix del tot i torna a passejar les seves grans mans per sobre de la tela, una tela que s’afana en lliscar fins fer caure la màniga espatlla avall. Ell mira la pell que ha quedat al descobert, el coll i l’espatlla, i somriu satisfet tot excitant-se encara més. Busca la meva mirada i jo li torno joiosa.

*

Quan s’atreveix a tocar-me l’esquena nua mirant-me als ulls fixament, amb aquell somriure captivador, el veig com el nen que juga innocent a provar els límits, en aquest cas auto-imposats. Toca la meva pell fregant-la molt subtilment amb la punta dels dits, i la mateixa s’eriça fins a fer-me mal i excitar-me. Així, no puc evitar tancar els ulls per poder sentir aquestes pessigolles que em delecten de forma tan sublim, moment que ell aprofita per fregar ara el meu llavi amb un dit mullat en la seva saliva. M’excito i gemego, però no obro els ulls. El seu dit busca la meva llengua de forma innocent i jo li llepo de forma sensual. Després passa el dit mullat pel meu coll i l’espatlla nua i amb l’altra mà m’estreny cap a ell de manera que frego el seu membre erecte. Gemega.

– Com m’agrada fer l’amor amb tu, Kassia. Faig meu el teu plaer i desitjo que tu facis teu el que em neix de dintre. T’estimo profundament.

Sento la seva estima, un amor profund que neix en els nostres ventres que es comunien per ballar junts, fosos l’un amb l’altre. És una estima autèntica en l’aquí i ara, més enllà del romanticisme imperant. Un amor innocent i descarnalitzat. D’ànima a ànima. I la seva confessió arrencada del plaer m’arriba profund al cor i sento que és recíproc. Aquí… Ara… En la casa vermella, m’estimo l’home que tinc sota meu.

*

Durant una estona em moc sobre el seu membre de manera lenta i subtil, com tot allò que compartim en la nostra intimitat. I ell gemega i apropa el seu nas al meu vestit, tot olorant-lo llarg i estés. Olora la tela del vestit comprat per ell en exclusivitat i en la seva excitació repeteix el meu nom diverses vegades sense deixar d’olorar-me per sobre de la roba, ara entre els pits.

Poc a poc el vestit cedeix al ball lent i va caient deixant uns mugrons tersos a l’aire. Quan els veu em bordeja amb els seus braços per la cintura mentre jo segueixo movent-me ara lleugerament més ràpid. Puc sentir l’escalfor de les seves mans sobre la meva pell i com em cremen. Sento que per dintre m’excito fins un orgasme que poc a poc va guanyant presència. Un orgasme que puja extremadament lent. Subtil. Delicat. Adonant-se de la meva vulnerabilitat del moment, puja les seves mans pels costats de la meva esquena i les tira cap endavant de manera que els polzes freguen els meus mugrons.

– Oh, si… corre’t… Kassia… Kassia… -em diu en un fil de veu gairebé imperceptible.

De nou apropa el nas a la meva pell i m’olora. Jo no puc parar i gemego de forma reiterada i l’Albert em torna a dir pel meu nom diverses vegades més també molt excitat i a punt d’esclatar.

*

De tant en quant em llepa la pell de manera dolça i sensual. Gemega més excitat encara i el seu pantaló es tensiona encara més. Obro els ulls i en un impuls li estiro de la corbata per deslligar-la, descordo dos botons i paso també la meva llengua lentament per la seva pell que ara crema molt més. Crida el meu nom de nou mentre posa les mans sobre les meves cuixes i les apuja lleugerament.

Descordo un altre botó i frego les meves mans pel seu pit. Gemego i ell em torna estrènyer contra si encara amb més força, apropant-me amb les mans que ara s’aferren a les meves natges. De cop arrenca un crit de plaer profund seguit de les convulsions. S’està corrent i això acaba de portar-me a ami també cap a l’eclosió final. Entre crits apagats ens repetim els noms mentre la dansa continua la seva letania, el seu moviment, i finalment ens besem als llavis per calmar la nostra sed de l’altre. Així, els nostres orgasmes s’allarguen provocant-nos un delit que no vol extingir-se. Somriem. Ens mirem i repetim els nostres noms. Kassia… Albert…

*

– Sento si ha estat massa ràpid.

N’Àlbert m’abraça estant encara jo sobre d’ell després de corre’ns els dos. L’orgasme ha estat potent i ens ha durat una bona estona. Després d’uns minuts em sento encara connectada amb ell i tinc ganes de sentir les seves abraçades i carícies.

– Ni massa ràpid, ni massa lent. Per mi ha estat perfecte, Albert. Com sempre. El que vivim és sempre l’opció perfecta, no trobes?
– Per mi segur, pero jugo amb avantatge -somriu.
– Avantatge?
– Espero que no es malinterpreti el que diré; la qüestió és que se’t dóna rematadament bé, això del sexe!

Ric a gust amb el comentari.

– Per això m’hi dedico…
– Ja no m’enganyes. T’hi dediques perquè tens una meta que et lloa encara més…
– I perquè m’agrada i se’m dóna bé.
– T’agrada treballar d’això?
– Què és “això”?
– Prostituta…
– M’agrada escoltar-ho de la teva boca.
– No ho reps com un insult?
– Per què hauria de rebre-ho com un insult? Una infermera se sent insultada perquè li ho diguin?
– És diferent…
– Ai, ai, aiiiiii…
– M’estic sobrepassant?
– Massa.
– D’acord. Per tu està bé així, per mi està bé així. Se’t dóna rematadament bé treballar de prostituta.
– Modestament… seh!!

Els dos riem. L’Albert pot ser molt sofisticat vestint, però després és una persona molt senzilla que l’agrada gaudir del moment amb qui s’està. Així, sempre riu quan em surten els meus tics espontanis al més pur estil Kassia. Em sento còmoda amb ell i tinc confiança per ser jo mateixa més sovint del que m’agradaria admetre.

*

– Estàs cansada o encara tenim corda per una estona més?
– Depèn. El meu cos està cansat, però si el que vols fer és tranquil, puc allargar una mica més. No tinc son.
– Aleshores, una sessió hardcore de sexe queda descartat, doncs?

Els dos riem amb la broma. Si de veritat alguna vegada veig l’Albert aproximar-se ni que sigui de lluny a una sessió de sexe dur, seré la primera en alucinar. Han passat uns quants anys, però encara recordo la primera cita amb aquest home. Se’m va escapar un cachete i encara avui en dia se’n recorda del mal sabor de boca que li va deixar. Vist amb perspectiva, té mèrit que repetís amb mi…

– Em ve molt de gust fer-nos carícies; em nego a acceptar que s’acabi ja la nostra nit -confessa.
– Just el que em ve de gust. Em llegeixes el pensament?
– M’has enganxat!

Ric de nou. Avui està especialment de bon humor. No sé si és perquè ha estat el seu aniversari, perquè es divorcia de la Matilde i comença una nova vida o si el sexe l’ha flipat massa. En qualsevol cas m’agrada sentir com riu i com gaudeix amb mi. Em sento afortunada de coneixe’l i de poder compartir temps amb ell cada setmana. I em fa especial il·lusió passar avui la nit junts.

– Mmm -em delecto mentre em faig una bola entre els seus braços.- Ens ho muntem bé, oi?
– Rematadament bé -somriu.

*

Acabo de descordar la corbata i la camisa de manera que el seu tors queda ben visible i acaricio la seva pell encara calent. Uns petits gemecs em demostren que n’Albert rep de bon grat el contacte. Per la seva banda, procedeix a acabar de treure’m el vestit per tal d’acariciar-me l’esquena. Sense roba que molesti l’escalfor que emana el seu cos encara em resulta més agradable. I així, amb els ulls tancats, acabem de gaudir de la nit abans d’anar al llit a dormir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *