La colla – Capítol Novè

Autoria: Kassia Langley

Dissabte, 04 de novembre de 2017
Plaça Universitat, El Raval, Barcelona

Encara no s’ha tancat la porta de casa de la Ruth quan m’agafa de la mà i tira de mi per posar-me contra la paret.

– Si m’emociono, avisa’m -em diu abans de donar-me un petó que em deixa sense resposta.

Amorrada als meus llavis, la Ruth fica la mà per sota de la samarreta que porto i pessiga la meva carn amb diferents intensitats per, suposo, calibrar-se. En veure que no té intenció de deixar-me respirar, l’agafo per les espatlles i l’empenyo amb força però mirant de no fer-li mal, ni física ni emocionalment.

– Fem una cosa, Ruth. Què et sembla si guio jo?
– Té sentit el que demanes.

La Ruth és molt bona tia, tot sigui dit. Cert que moltes vegades sembla mancada d’empatia, però en el fons vol fer-ho bé i mostra moltes ganes de cuidar-me. El seu valor, precisament, està en què s’esforça per cuidar-me, i això ho aprecio i valoro molt.

Amb suavitat poso les meves mans sobre les galtes de la Ruth, que em mira sorpresa i expectant. Poc a poc apropo els meus llavis als seus i primer els frego i després passejo la llengua. Noto que l’agrada i es llepa la boca quan em separo per agafar aire, demanat més petons com aquell. Hi torno somrient satisfeta de construir punts de trobada. Durant una bona estona ens besem amb diferents ritmes i intensitats i poc a poc la Ruth i jo ens excitem. En un d’aquests petons, passejo la meva llengua per la seva mandíbula fins a l’orella i allà jugo amb el lòbul, generant algun gemec en ella.

*

En veient que les mans li ballen indecises de si tocar-me, li agafo i les col·loco per sobre de la roba que porto i l’indico amb gestos que m’acariciï així. Ella, obedient, passeja les mans per la meva cintura i per la panxa. Després puja per l’esquena mentre jo la continuo besant per, finalment, deixar-les sobre les meves espatlles durant una estona. Aleshores sóc jo qui jugo amb les meves mans per sobre de la seva roba. Passo els dits de forma suggerent per entre els seus pits al temps que la miro fixament als ulls, i ella somriu excitada. Quan la torno a besar ara més apassionadament, deixo les mans sobre els seus pits i passejo els meus polzes per sobre els mugrons.

– Mmm!! -crida en la meva orella.- Sigues una mica més entremaliada… -prega.

Al rebedor la Ruth té un mirall allargat on es veu el cos sencer. Així, la giro deixant-la d’esquenes a mi i torno a passar les mans per sobre dels seus pits, sobre la roba. Ella es reflexa en el mirall i jo la miro a través d’ell fixament als ulls, de forma provocadora. Amb una mà porto el seu cap enrere fins recolzar-se sobre la meva espatlla i mossego suaument el lòbul de la seva orella. Després faig petites llepades pels voltants i ella s’excita més en veient-s’ho tot des del reflex. Quan menys s’ho espera, baixo les meves mans per la seva cadera i m’atreveixo a palpar el seu sexe per sobre de la faldilla que porta. Ella exhala amb força per la sorpresa i l’excitació.

*

Quan torno a pujar les mans les paso ara per sota del jersei i acaricio la seva pell de la panxa i dels costats. De forma subtil vaig apujant el jersei fins deixar-la mig al descobert, però noto que ella vol més encara que no diu res. Així, pujo el jersei per sobre dels seus pits deixant a la vista uns sostenidors d’encaix molt seductors. Però sense contemplacions baixo la copa d’un d’ells mentre aguanto el jersei en amunt i pessigo suaument el seu mugró. L’excitació ara l’arrenca un petit crit que ofego tapant-li la boca amb l’altra mà, la qual cosa encara li dóna més plaer.

En treure-li el jersei dedico una bona estona a passar les mans sobre la seva pell fent que s’erici tota ella. La Ruth està quieta, gaudint de tot el que faig amb ella.

– Descorda’t el sostenidor -demano.

Obedient, la Ruth se’l deslliga pel darrere i el deixa caure sobre el terra. Amb les mans la forço a mirar-se en el mirall i després torno a acariciar-la sobre tot el seu cos nu. Per la panxa… Pels costats… Per les espatlles i el coll… I finalment pels seus pits on m’entretinc i alleugereixo el ritme i la intensitat. Frego suau i dolçament els costats dels pits i la seva pell reacciona eriçant-se encara més. Amb els dits bordejo els mugrons que cada cop estan més durs. Finalment els pessigo amb dos dits i ella es reflexa en el mirall gaudint de la seva pròpia excitació. Inconscient es porta les mans a l’entrecuixa per sobre de la faldilla i es comença a fregar impacient. Jo continuo jugant delectant-me amb la provocació de les seves mans i de la seva mirada plena de desig.

*

En un moment decideixo pujar la faldilla i passejar ara les meves mans per les seves natges, jugant a col·locar i apartar les calces a joc amb el sostenidor. Passo les mans per sobre i després colo alguns dits apropant-me al seu secret. Ella deixa de fregar-se i es delecta amb la meva petita tortura. Sóc conscient que està impacient i que desitja que la toqui ja i que la faci arribar al clímax, però jo em dedico a jugar i allargar la seva agonia.

Descordo la seva faldilla i deixo que caigui sobre el terra al temps que m’ajupo per passejar les meves mans per les seves cames. Després és la meva llengua que recorre la seva pell des de baix fins on comencen les natges. Mossego una i l’altre, i torno amb la llengua apartant les calces des de darrera. Ella treu cul i jo començo a abaixar la peça de roba que em separa de la seva nuesa.

Abans de baixar-les del tot, però, des de darrera passo els dits per sobre de la roba fregant tot el seu sexe i ella s’obre de cames demanant més. Així, aparto lleugerament les calces a un costat i mentre mossego la seva natja, deixo que els meus dits juguin per les engonals i pel pubis. Finalment, esgotada per l’espera ella agafa la meva mà i me la porta al seu clítoris. Jo somric des de darrera i amb l’altra mà arrossego les calces per treure-li mentre deixo que guïi la meva mà sobre el seu sexe.

*

Quan la tinc completament nua m’incorporo de nou i torno a abraçar-la pel darrera. Per uns instants les dues ens mirem a través del reflex d’aquell mirall testimoni de la nostra passió. Maliciosament baixo la mà de nou cap el seu sexe i ella torna a obrir les cames. Amb l’altra mà jugo dintre de la seva boca, entrant i sortint repetides vegades.

Presiono i frego els dits en el seu clítoris. Entro i surto de la seva vagina. Ella gemega cada cop de forma més accelerada. La beso i torno a jugar amb la seva boca. Ella s’estira els mugrons, nerviosa. I torno a remenar el seu clítoris i la seva vagina. Una vegada rere una altra fins que poc a poc ella es tensiona i arrenca un crit d’excitació que es tradueix en un orgasme lent i intens, dolç, sublim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *