Joguines II

Autoria: Marc Fernandez

Dijous, 01 de juny de 2017
Mercat Nou, Sants, Barcelona

El Joan s’estira a sobre el llit i em convida a estirar-me amb ell amb un gest subtil de la mà. M’estiro sobre seu sense deixar caure del tot el pes i els nostres calçotets es freguen sinuosament, sense intenció. Quan m’adono que ell també està mig trempat, l’agafo de la cara.

– Vols ser la meva nineta per jugar? -assenteix.- My little doll.

Al costat, sobre el llit, la caixa sense el llaç guarda tresors que fan les delícies de la meva imaginació. Hi ha de tot: cordes, varis jocs de manilles, plomes, espelmes de massatges, dildos de diferents materials i mides, vibradors, plugs anals, diferents jocs de pinces… entre d’altres moltes coses.

– Per dir que ets grissexual tens molt bon gust per les joguines… -dic visiblement contrariat.
– Ser grissexual no fa que no pugui sentir atracció sexual i que no en vulgui gaudir plenament quan la sento. Ho he comprat pensant en tu i el que m’has inspirat -el Joan em mira fixament i se li noten ganes de jugar.
– D’acord -somric complagut pel que m’acaba de dir,- posa’t assegut i recolza l’esquena al capçal del llit -ordeno mentre agafo cordes i manilles.

*

Amb suavitat, utilitzo les manilles per lligar-lo de mans al capçal, amb els braços ben oberts i estirats, sentint la seva incomoditat. Ell arrufa les celles i tanca els ulls pels estiraments, però no es queixa, obedient. Quan el tinc lligat, l’aixeco el cul i li trec els calçotets. Així, llepo obscenament tot el seu penis i el Joan profereix un gemec de sorpresa.

Seguidament, amb les cordes, lligo les cames pels genolls també al capçal de forma que l’anus cau endavant ben obert. Em delecto amb cada llaçada i observo el gest de la seva cara, entre el desig i la incomoditat. Faig unes quantes llaçades per garantir la seva immobilitat i en acabar somric satisfet per l’obra d’art que es presenta davant meu.

Paso la mà pel seu pit i estiro un dels seus mugrons, mentre ell obre la boca exhalant profundament. Agafo unes pinces i li poso la primera en el mugró que he estirat; sent el dolor i gemega de plaer, tot tremolant lleugerament. Agafo l’altra pinça i li poso a l’altre mugró i ara xiscla pel dolor. Estiro suaument mentre ell convulsiona una mica i encorba l’esquena cap endavant per tal d’alleugerir l’estirada i el dolor conseqüent. Finalment no pot evitar cridar i la seva respiració s’accelera pel dolor que fan les pinces en estirar. Però, alhora, la seva cara mostra molt de plaer amb la situació i em mira fixament provocant-me a seguir endavant amb la meva creació del moment.

*

– Obre la boca! -espeto mentre apreto les galtes amb una mà, forçant separar els llavis. L’obre mentre em trec els calçotets. Quan refrego el meu penis per la seva cara, mira de llepar-la.- Quiet! Qui t’ha dit que pots jugar amb aquesta joguina? -el renyo mentre l’estiro fortament dels cabells per apartar-lo de mi.
– Sóc un mal esclau, mereixo ser castigat, amo -la seva participació em sorprèn i m’excito encara més.

Li miro els llavis que estan lleugerament oberts ara, de forma molt sensual, i fico el penis amb força. L’agafo del cap i me’l follo una estona en aquesta postura. Després entro encara més el penis fins penetrar la seva garganta, mirant d’anar amb compte per no fer ferides indesitjables. Sento com es convulsiona davant l’ofec i li venen arcades. Aguanto una estona fins que el Joan em fa una senyal amb la mà per parar. Però jo no m’aturo i estiro una mica més el temps, només una mica més per imposar-me davant la seva petició.

*

Quan trec el penis de la seva boca, ell agafa aire amb força i respira profundament una estona intentant recuperar l’alè. Torno i m’estic una estona. De nou, quan surto agafa aire i respira amb dificultat. Repeteixo la jugada per tercera vegada i em fa la senyal abans d’hora. Aquesta vegada surto quan m’ho demana per no tensionar-lo massa i ell aparta la cara ofegat. Respira profundament i li cau una llàgrima galta avall. La llepo i sense pietat estiro de les pinces per la cadena. Gemega de dolor i noto com sua de la tensió.

Quan la seva respiració es tranquil·litza una mica, per quarta vegada el torno a penetrar oralment i aguanto dintre seu fins que considero que n’hi ha prou. Ara respira amb molta dificultat, però no diu la paraula clau. Té els ulls tancats mentre cauen algunes llàgrimes més fins a la barbeta; llàgrimes que torno a llepar, aquesta vegada amb un to més dolç i afectuós. En Joan agraeix la treva amb la mirada i somriu amb la seva afabilitat habitual. Déu, com em posa!

*

Torno a la capsa de joguines i em miro els dildos i els vibradors. Busco l’opció més gruixa i quan la trobo el miro fixament als ulls ensenyant-li la troballa. Es nota que està incòmode i que tot li fa mal, però està excitat i em torna un d’aquells somriures que tant m’exciten. L’observo i m’adono que li tremolen els llavis i encara respira amb una mica de dificultat, la qual cosa em produeix satisfacció. Poso lubricant a l’artefacte i el deixo preparat al costat. Ara busco un dildo que sigui grassonet i curt, per la boca. Quan el trobo, m’apropo a ell i li ho poso fixant-lo a la boca amb el meu cinturó de forma improvisada però efectiva. Torno a agafar el vibrador de silicona i poso més lubricant per assegurar-me que entrarà de forma fluïda.

– Relaxa l’anus, nineta -dic mentre passo els dits amb lubricant.

Quan el relaxa, apropo la punta de la joguina lubricada i jugo fent petites entrades i sortides. Ell es mou sobre si mateix per col·locar-se millor. Estiro de la cadena de les pinces i es retorça de dolor mentre entro més la joguina. Ell obre els ulls entre el dolor i l’excitació. Està suant molt i gemega. Ara vaig obrint-me pas amb la joguina a través del seu recte. Respira ufanosament, i de tant en quant profereix un so de dolor apagat pel dildo que té a la boca. Li cauen algunes llàgrimes. Estiro de la cadena i es retorça sobre si mateix. Tot el seu cos tremola i el seu membre encara s’endureix més.

*

Així, jugo amb el seu anus fent entrar i sortir la joguina. I alhora començo a masturbar el seu penis. Ell tanca els ulls i tira el cap enrere, recolzant-lo contra els barrots del capçal. Gemega cada cop més fort. De tant en quant forço una mica més l’entrada de forma abrupta, buscant una mica de dolor. Accelero i desaccelero la masturbació segons veig la seva resposta. Estiro de la cadena de tant en quant. El Joan alterna gemecs amb crits de dolor que busquen sortir a través del dildo de la seva boca. Li tremola tot el cos.

De cop decideixo deixar la joguina de silicona dintre del seu anus, i mentre el segueixo masturbant, desato el dildo de la boca per besar-lo apassionadament, agafant els seus cabells amb l’altra mà. Deixo estirada la cadena i aquesta tira dels mugrons. Una altra llàgrima galta avall. Accelero el moviment de la meva mà sobre el seu membre i finalment el Joan es deixa anar entre crits de plaer i de dolor.

L’orgasme dura una bona estona i jo vaig suavitzant la masturbació poc a poc. Quan el seu cos deixa de convulsionar, el desato i l’ajudo a acomodar-se i estirar-se al llit. Està molt suat. A cada llaçada que desfaig el petonejo dolçament, especialment en les zones on han quedat marques. Segons la marca, acompanyo els mimos amb una mica de massatge per ajudar a restaurar una bona circulació de la sang. Ell encara respira ràpidament després de corre’s, però em mira agraït entre somriures.

*

Quan ja està acomodat, m’estiro al seu costat i l’abraço. Poc a poc va recuperant l’alè sobre el meu pit, mentre jo l’acaricio i li dic a cau d’orella que m’agrada molt.

– Tu no vols corre’t? -em demana finalment.
– Estic perfecte així, nineta -dic amb un to suau a la seva orella.

Ell riu davant les pessigolles.

– Nineta… M’agrada.
– Tu si que m’agrades a mi! -replico.

Qui m’havia de dir que jo acabaria dient aquestes coses abraçat a un home…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *