Univers KJM

El Grup PiC

L’entrevista

La Marta Comas és una periodista en la trentena que mica en mica s’ha anat fent un nom per la sensibilitat dels seus programes. Busca allunyar-se del sensacionalisme fàcil i apropar-se a les persones que hi participen de les seves entrevistes. La Marta és una dona feta a si mateixa que ve d’una família humil en la qual han hagut de lluitar dur per sobreviure. Hereus de la posguerra, la seva família va mirar de fer-se amb un negoci propi que a dures penes donava per menjar. Des de ben petita, la Marta ha treballat per aportar el seu granet de sorra al dia a dia en la casa familiar; sense sacrificar els seus estudis en Periodisme a la UAB.

És una dona que reflexa seguretat i integritat en els gestos, de mirada càlida, dolça i calmada. I un somriure generós que fàcilment s’encomana i que llueix espectacular sota les llums i les càmeres del plató. Sempre vesteix amb elegància combinant vestits de dues peces, de pantaló i americana. El maquillatge és subtil i no porta cap adornament; és justament aquesta austeritat que li dóna un aire senzill però efectiu en les pantalles.

*

Aquesta història arrenca amb una entrevista a Joan Puig i Cadafalch, un home que ja ha superat els quaranta anys. Reflexa les marques dels aterradors fets que han caigut sobre ell en els darrers mesos. Què ha passat, per què i com seran algunes de les preguntes que mica en mica la Marta ens anirà desvetllant. Mentrestant, en cada capítol es tractarà un tema central per tal de presentar-nos, paral·lelament, el personatge del Joan en una profunditat que cap història ens ha explicat fins ara.

  • Capítol Primer: identitats minoritàries (asexualitat, agènere, poliamor, panromanticisme…).
  • Capítol Segon: el valor de la humilitat i de la generositat.
  • Capítol Tercer: lideratge versus autoritat, la gestió òptima del recurs humà en una organització.
  • Capítol Quart: feminisme i educació de la mà dels pares del Joan.