En Joan II

Autoria: Marc Fernandez

Dijous, 25 de maig de 2017
Plaça Europa, L’Hospitalet de Llobregat

L’encontre no va estar buit de sorpreses. La primera va ser just en començar quan de sobte vaig entendre que volia compartir jocs sexuals amb el Joan no només un dia, sinó tots els dies que em deixés. I això em va sorprendre perquè una de les meves polítiques és no repetir amb la mateixa persona, la qual cosa dóna una sensació de llibertat per poder fer i desfer i que si alguna cosa surt malament, no passi res.

Després de pactar les condicions el vaig agafar de la mà i el vaig portar al llit que havia reservat. Estava realment excitat i la seva forma de mirar-me se’m feia ja insuportable. Volia posseir-lo, fer-lo meu. Quan vam arribar al llit el vaig ordenar que es despullés de tota la roba. Obedient, ell es va treure la samarreta i va deixar el seu cos al descobert. No podia deixar de mirar-lo, completament absort en les imatges que abordaven el meu cap: besant-lo, llepant-lo, mossegant-lo. Després es va descordar els pantalons i se’ls va baixar. No portava roba interior i el seu penis estava completament erecte.

*

Abans d’aquell dissabte mai m’havia parat a apreciar cap penis. Fins aquell moment la forma, fermesa o qualsevol altra característica m’era totalment irrellevant. Però el membre del Joan em va agradar in extremis fins al punt de posar-me completament nerviós, com si fos la primera vegada que em trobava en aquella situació. Tota la meva experiència i tot el meu aplom es van esfumar per art de màgia davant d’aquell penis.

Suposo que el Joan es va adonar d’alguna manera perquè de sobte va tirar de mi per la samarreta i apropant-me a ell em va parlar a cau d’orella.

– Podem començar senzillament besant-nos. Sé que no és exactament el que tu busques, però ens donarà una mica més de confiança.

No el vaig deixar acabar la frase. De forma inusualment tendra vaig apropar els meus llavis als seus i el vaig besar, primer suaument i després més apassionadament a mesura que anava recuperant la meva confiança. Tot al meu cap havia canviat i el desig de posseir-lo es va transformar en desig d’entregar-me. A cada petó augmentava el desig de donar-li plaer i fer d’aquella experiència un espai íntim on ell pogués gaudir sense cap mena de limitació. Tenia ganes d’experimentar però ja no sentia l’ànsia que feia una estona m’atrapava. Va ser aleshores quan vaig entendre que volia jugar a llarg termini amb ell, que no em conformava amb una trobada al club i que volia experimentar el seu cos de diferents maneres.

*

Entre petó i petó, les peces de roba que encara em cobrien anaven caient de manera desordenada sobre el llit o directament al terra. Quan la meva pell entrà en contacte amb la seva, tot el meu cos es va convulsionar. En Joan té la pell extremadament suau i em convidava a amar-lo de forma activa, al mig del club, davant la mirada atenta de la gent que s’aturava al nostre costat.

Com hores abans havia imaginat, primer vaig besar aquella pell que transpirava una escalfor excitant. Alternava petons amb llepades que arrencaven gemecs i feien que el cap d’en Joan es tirés enrere. Jo el subjectava amb un braç per tal que no caigués, mentre amb l’altre mà acariciava els costats, l’esquena… fent que la pell s’ericés. Cada moviment del Joan estava revestit de sensualitat i encara encenia més el meu desig, així que finalment vaig començar a fer mossegadetes aquí i allà, la qual cosa va fer que en Joan encara s’excités més.

Sentia el seu penis contra la meva cuixa i notava cada convulsió. Sentia el seu plaer com si fos meu. I sentia el meu plaer, cada cop més contundent. Cada mirada seva estava plena de desig i em cridava “més, més”. La seva súplica despertava les idees més extremes en mi, de les quals vaig decidir descartar algunes per tal de no cremar el Joan en la primera trobada. Volia, sobretot, trobar les coses que podien fer gaudir aquell home que m’havia segrestat el cos, la ment i el cor per complet.

*

Tocar-lo o besar-lo implicava entrar en contacte amb la seva calor humana, la seva suavitat extrema, la seva dolçor, en l’aroma que desprenia el seu cos… Així, mica en mica m’animava a anar jugant amb el seu cos. Em deixava guiar pels seus gemecs i les seves convulsions per anar construint una experiència on ell pogués expandir el seu plaer. No calia que el Joan parlés per sentir el seu desig de ser dominat. Cada vegada que notava que em provocava per sotmetre’l una mica més, l’agafava el guant i mirava d’excitar-lo desplegant tota la meva experiència de la manera més acomodada al que intuïa que podia agradar-li.

Poc a poc, el vaig portar a l’èxtasi i en Joan va acabar tenint un orgasme pletòric on els crits eren tan sublims que fins i tot el club va restar en silenci testimoni d’aquell final oclusiu. Tot em va resultar tan summament agradable que no em va caldre corre’m jo també. Em sentia plenament satisfet.

Quan les seves convulsions ja anaven a la baixa, me’l vaig abraçar i vam estar una llarga estona així. Els dos estàvem completament nus sobre la mirada atenta de tota la gent que ens envoltava, però jo era aliè a tot això. Mai m’havia sentit tan ple tenint sexe amb algú, i ara sentia la necessitat d’estimar-lo, de cuidar-lo, de mimar-lo. I ell agraïa cada gest amb un ampli somriure ple de satisfacció i d’alegria pel moment compartit, fent-me sentir encara millor, si es podia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *